arrow-down arrow-nav arrow-right facebook instagram linkedin quote twitter cross

THINK fusionerer og udvider rådgivningspaletten indenfor design

Når du kører bil om ti år, er det så i en selvkørende bil? Ejer du selv bilen? Kører I flere sammen? Bestilte du via dit ur? For at kunne designe fremtidens oplevelser, er der behov for at samtænke den digitale og fysiske verden. Det kræver et bureau, som kan designe hele oplevelsen. Vi er derfor fusioneret med et mindre hold af erfarne designere for at kunne løse større og mere komplekse designopgaver indenfor digitalt design, fysisk design og servicedesign.

Design vil altid være vores tilgang til problemløsning, men i takt med den fortsatte digitalisering kan vi se behovet for at blive endnu stærkere på en bredere offering. Udover det digitale vil vi således fremadrettet kunne rådgive om design af fysiske rum, procesdesign, identitetsdesign, organisationsdesign, brand-design mv.

Vi vil kunne skabe endnu mere sammenhængende brand- og brugeroplevelser på tværs af tid, sted, platform og følelse. Der er gået præcis 7 år siden, at vi startede THINK, men nu tager vi således det næste skridt i vores udvikling. THINK bliver fundamentet for et nyt bureau som en del af gruppen: Strategic Design Group, med en masse nye muligheder. Naturligvis med udgangspunkt i det digitale og alt det du kender os for.

Det er et stort skridt for os, men vi ved, at det er det rigtige tidspunkt at løfte ambitionsniveauet. Igennem de sidste par år har vi set markedet for strategisk design (ikke mindst digitalt) blive større og større. Projekterne er blevet mere komplekse og digitalisering er i dag en katalysator for vækst, nye måder at organisere sig på, nye produkter/services samt komplet ændrede markeder og forretningsmodeller. THINK har altid haft en stærk offering inden for digitalisering, men vi ved, at vi kan gøre det endnu bedre og levere endnu stærkere rådgivning og koncepter til vores kunder.

Vi er stadig i gang med at bygge Strategic Design Group og vil kommunikere til dig i takt med, at vi udvikler os. Ambitionen er at blive en lokal såvel som international strategisk designpartner, der sikrer, at vores kunder er forberedte og foran kurven i en verden, hvor forandring er i konstant acceleration.

Der skabes i øjeblikket mange alliancer i vores verden. Forskellen her, er at vi sikrer en fælles kultur - og en kultur, du kender - og fortsat agerer uafhængigt. Vi kommer altså ikke til at indgå som en mindre del af et større IT firma, eller som en del af et netværk med mange forskellige kompetencer – vi bygger noget nyt.

Dette er blot første skridt på rejsen. Vi har store planer for fremtiden i både Danmark og internationalt og har allerede etableret et kontor i Århus.

Det nye selskab har overtaget ejerskabet af THINK, men THINKs fire stiftende partnere er medejere af det ny selskab. Dine kontaktpersoner og dit team er fremover stadig de samme, og den daglige ledelse af THINK ændrer sig ikke. Vi vil blot være en endnu stærkere samarbejdspartner for dig.

Vi glæder os til at fortælle mere og fortsat bevise, at vi er din vigtigste alliance på strategisk design og udvikling af produkter og services.

EJERFORHOLD FRA 1. NOVEMBER 2018

THINK ejes fremover 100% af Strategic Design Group A/S.

Strategic Design Group A/S ejes af:

THINKs oprindelige ejere (Mads Gustafsen, Morten Johnstad, Klaus Silberbauer og Jon Lollike)

DAVID FELLAH, David har været founding partner i Designit, medvirket i utallige designprojekter på strategisk plan over det meste af verden.

JENS MARTIN SKIBSTED, som ejer det internationalt meget anerkendte designbureau Skibsted ID, og – sammen med Bjarke Ingels – ejer KiBiSi. Du kender måske Jens Martin som manden, der har skabt Biomega Cykler.

LASSE JENSBY DAHL, Tidligere Global CSO i Designit.

HANS HENRIK SØRENSEN, Tidligere Managing Director i Designit i Århus.

Derudover består Strategic Design Group af et team af erfarne senior folk fra bl.a. Designit og andre anerkendte designbureauer. Et hold som har arbejdet nationalt og internationalt med forretnings- og digital transformation med virksomheder som eksempelvis Lloyds Bank, Telenor, Novo Nordisk og SAS.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til Mads på telefon: 3164 0100.